#ContactForm1 { display: none ! important; }

2015 m. kovo 15 d., sekmadienis

Gyventi įdomiai

 Kadangi vėl tenka po truputį grįžti prie papuošalų gamybos (ačiū tiems, kas mane prisiminė arba susirado turėdami prašymų net ir per "tylųjį" periodą) ir turiu laiko informacijos paieškoms, tai nutariau giliau pasikapstyti po 2015 metų pavasario - vasaros siūlomas tendencijas.
Tai nereiškia, kad žūt būt bandysiu prisitaikyti, tiesiog kartais naujoms idėjoms gimti reikia tiek ne daug - kokio nors atspalvio ar karoliuko, vaizdo, formos, iliuzijos... Ir jau žiūrėk, rankos dirba lyg žinotų, ką tiksliai daro.
Gyventi madingai tikrai nereiškia gyventi prabangiai ar iššaukiančiai. Gyventi madingai tai gyventi įdomiai.

Šiam sezonui siūlomos pastelinės spalvos, bet niekur nedingsta ir intensyvesnės: mėlyna, violetinė bei žalia.

Visi kaip susitarę rekomenduoja "boyfriend" tipo džinsus derinti su kuo nors didelio ir jaukaus, pavyzdžiui, susiaučiamu megztiniu ir būtinai įsispirti į patogius convers'us arba rinktis dailius aukštakulnius (patartina ne nude, o kokios nors ryškios spalvos). Tinkamas pasirinkimas ir "casual" stiliaus batai.
Netgi garsiausi mados namai šį sezoną ant savo šviesomis nutviekstų podiumų išleido manekenes, įsispraudusias į džinsus ar bent jau nerūpestingai ant pečių užsimetusias džinsinį švarkelį, nes suprato, kad laikas demonstruoti "Pret-a-porter", t.y. dėvimąją madą. Ar gali būti geriau?! Puiku! Bus galima ne tik akis paganyti į nuotraukas, kuriose įamžinti kolekcijų pristatymai, bet ir pritaikyti, tai, ką siūlo dizaineriai, sau - realiame gyvenime. 

Prie vienspalvės lengvos palaidinės ar marškinėlių lyg atsitiktinai "mesteltas" kaklo vėrinys ar rankos riešą papuošusi šviesių, lengvų spalvų apyrankė tik pagyvins Jūsų ansamblį ir suteiks daugiau žavesio. Bus dar įdomiau, jeigu apyrankę ar apyrankES derinsite su laikrodžiu. Arba vienu metu ant riešo segėsite nuo keleto iki keliolikos smulkių apyrankių. Tik nepraraskite saiko ;)
Kaklo vėriniai labai įvairūs, tad teks pasukti galvas, kaip ką ir kada priderinti. Rinksitės minimalizmą, praturtinantį aprangos derinį ar papuošalą, kuris bus visa ko akcentas - spęsti Jums.

Gerų ir "teisingų" pasirinkimų! Ir nepamirškite, kad kartais NEidialiai derančios spalvos, įmantresnis audinio raštas ar, iš pirmo žvilgsnio, nederantis aksesuaras tik pagyvina Jūsų išsirinktą ansamblį.

3 komentarai:

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Reklaminio pobūdžio pranešimai komentaruose nėra toleruojami.

    AtsakytiPanaikinti