#ContactForm1 { display: none ! important; }

2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Liepos užrašai arba "O kas, jei tikrai gera gyventi?!"

July
plans
scrapbook
Tai ką, vasara įpusėjo, kiti terminai įgauna dar didesnį pagreitį pabaigos link, viskas aplink vyksta, o kartais visai nevyksta - tik lietus už lango tapo tokiu įprastu ir beveik kasdieniu reiškiniu, kad jeigu Lietuvoje numatoma diena be lietaus - jūs apie tai tikrai išgirsite(!).
Tinklaraštyje - štilis. Turbūt, ne šiaip sau. Laukia šokios tokios permainos ir čia. Atsisakiusi idėjos atgaivinti pagrindinio tinklaraščio "podukrą" ar "įsūnį" (čia kaip kam patogiau) "Kelias namo", lipdau naują "kūdikį". Ar jis išvys dienos šviesą ir kaip viskas vyks - bus matyti. Bet, kažkodėl, turiu tikėjimą, kad bus gerai (o gal net labai gerai). Ne taip jau ilgai trukus ir jūs galėsite įvertinti tą naują lipdinį.
relax with book
Na, o kol pati nerašiau, "mano" mintis užrašė Sabina savo tinklaraštyje 7taskai Perskaičiau trumpą, rodos neįpareigojantį tekstuką ir linksėjau po kiekvieno sakinio. TAIP taip ir dar kartą TAIP!!! Na ir kas, jei gera gyventi?! Pagalvojau ir aš, pritardama įrašo autorei. Net kai kasdien lyja lietus, nenusiseka koks darbas ar staiga griūna planai. Na ir kas?! Visko dar bus. Gal kitaip, bet kas turi įvykti - būtinai įvyks, vienokia ar kitokia forma. Ir tas lietus kartais visai į gerą - pristabdęs darbus ir lėkimą kažkur, leidžia ištiesti kojas, išgerti šilto gėrimo puodelį, susidėlioti planus ir darbus, išsibraukti iš "to do" list'o keletą darbų (kuriuos gali atlikti kaip tik tada, kai dėl lietaus negali atlikti kitų darbų), pasidžiaugti meiliai prie šono prigludusiu tinginio apimtu augintiniu, ragaujant pavakarės skanumyną įsižiūrėti į mylimas akis ir atrasti jose kažką, ką galbūt manei pametęs... Ir kas drįs pasakyti, kad turint visa tai nėra gera gyventi?!
Dažnas mūsų kasdien sau keliame vis didesnius reikalavimus, vis papildome ir taip, rodos rankos ilgumo sąrašą darbų, dienos pabaigoje bandome visų akims pateikti "matomą produktą"... na ir kas iš to? Jei viskas pavyko - džiugu. Jei ne - pavyks kitomis dienomis, o gal ir ne. Ir nuo to, patikėkite manimi, tikrai neapsivers Pasaulis aukštyn kojomis.
Take it easy
positive vibes only
Nurimkime. Viduje. Leiskime sau tiesiog mėgautis gyvenimu.
Taip taip, mėgautis. Be jokio graužaties jausmo. Nes apie blogus dalykus ir kaip "baisu gyventi Lietuvoje" gargsi toookios žmonių gretos, kad jų papildyti tikrai nebereikėtų. Išvažiuokite. Tie, kuriems čia taip blogai. Trumpam. Pailsėti. Po pasaulį pasidairyti. Žalesnės žolės paieškokite, o dar, žiūrėkite, ims ir pavyks gyvenimo prasmę ir laimę atrasti kažkur toli nuo "bananų kraštu" vadinamos tėvynės. Ir bus puiku, jeigu jums pavyks. O jei ne, sugrįšite. Ir tai bus nemažiau puiku!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą