#ContactForm1 { display: none ! important; }

2016 m. kovo 8 d., antradienis

Trumpai apie moteriškumą ARBA tulpės čia niekuo dėtos

Na ką, mielos Moterys, diena kaip niekad tinkama pokalbiams apie moteriškumą. Ką jums reiškia ši sąvoka? Gėles kovo 8 - osios proga ar, vis dėlto, šį tą daugiau..?
Nežinau kaip dauguma jūsų, bet aš, pavyzdžiui, niekada nesu pagalvojusi, kad norėčiau būti kieno nors kito (ne moters) kailyje - NIE KA DA. Būti moterimi, mano galva, šiokia tokia "privilegija", su visais saldžiais pabarstukais ar aštriais pipirais - čia kaip kam skaniau.
Galvoju, kaip labai skiriasi, tarkim, afrikietė moteris, europietė, azijietė... Odos spalva, veido bruožais, kūno sudėjimu, manieromis, kalba, mentalitetu ir t. t. Netgi turėdamos tiek skirtumų, net neabejoju, kad rastume ne mažiau ir panašumų vienų į kitas. Moterys - galinga jėga. Ir tai jos jau įrodė ne vienoje srityje.
"Moteriškumas - talentas, kuris egzistuoja kažkur šalia būtų ir nebūtų stebuklų", teigė M. Sluckis ir jis buvo velniškai teisus(!). Tai galimybė rinktis (žinoma, neatmetant galimybės persigalvoti), spręsti (o kartais taip ir neapsispręsti iki galo), mąstyti (ir kartais, pripažinkime, nieko doro nesumąstyti), kurti (su galimybe sugriauti)... gyventi taip, kaip norisi (ir, žinoma, su kuo norisi).
Whitney Houston yra pasakiusi, kad "Net vyrų pasaulyje man patinka būti moterimi. Juk vyrams negalima rengtis suknelių, o mes galime dėvėti kelnes" ir negaliu su ja nesutikti. Būti moterimi - tiesiog gera, nepamirškime to kitomis dienomis, kai kelias tulpėmis nebūna klotas. Nepamirškite, ir to, kad viską aplink save kuriate pačios, tad kokią istoriją užrašysite gyvenimo knygoje priklauso tik nuo jūsų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą