#ContactForm1 { display: none ! important; }

2014 m. gegužės 26 d., pirmadienis

Apie laimės paieškas

Kaip rasti laimę? Kur jos ieškoti? Po antklode, palovyje, o gal pakabinamoje spintelėje, kurioje dar rodos taip nesenai mama slėpė saldainius... galbūt apdilusioje džinsų kišenėje? Ir ką su ja daryti, jeigu vis dėlto pavyktų netyčia atrasti? Apkabinti ir nepaleisti? Užtikrintesnis sumanymas būtų uždėti apynasrį bei pririšti batų raišteliu prie savo sportbačių. O gal tiesiog užsirašyti mobiliojo telefono numerį, kad prireikus galėtume jai paskambinti? Bet laikas, kai labiausiai norisi jaustis laimingais - savaitgaliai ir vėlūs vakarai galbūt nėra tinkami trukdyti Laimės? O kartais viskas būtų paprasčiau, jeigu galėtume tiesiog paskirti Laimei pasimatymą...
Prisimenu juokingas savo gudrybes. Kas vakarą, kai sutemdavo ir danguje pasirodydavo žvaigždės, galvodama apie tos dienos svajonę suskaičiuodavau tam tikrą skaičių šviesuliukų. Tada greitai bėgdavau į lovą, užsiklodavau ir apsimesdavau, kad miegu. Nebuvo galima kalbėtis, jei nenorėdavai išbaidyti besipildančių svajonių :)
Mes visaip jaukinamės laimę. Viliojame ją pūkeliais, skaičių magija, tikėjimu, žvaigždėmis. O ji ateina staiga ir visai netikėtai. Ir vėl pabėga, taip pat greitai, kažkur į spalvotas pievas. O mes liekame laimingi - nors ir vėl vieni... Nes laimė yra JUDĖJIMAS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą