#ContactForm1 { display: none ! important; }

2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

O būna taip, kad po 'slėpynių' moterys užsimano pasaldinti kasdienybę ;)

Ir žinote ką, jei jau pratęsti mintį apie tą seną, bet gerą, kaip pasaulis įprotį žaisti slėpynes, staiga išnykus vyrams moterims pritrūktų vietos. Imtų sproginėti nervų lazdelės, kraujagyslėmis imtų ristis erzelio kankorėžiukai, soduose vešėtų intrigų krūmai, o namuose viešpatautų nuogybė - minčių, jausmų, prisiminimų ir ketinimų. Išsivalytų visi atvirumo latakai. Niekas nebūtų paslėpta.
Ir neramu pagalvojus, kad kada nors eidama gatve galiu nesutikti nė vieno vyro. Tikro. Bijau to, kad visi sutiktieji bus panašūs į tuos, kurie patys slepia dienoraščius po spalvotomis glaudėmis.
Ir vis dėlto, jei staiga vyrai išnyktų (mielosios, svajokite kiek atsargiau, nes sako, norai pildosi!), liktume be provokacijos. Tarsi susitarusios gyventi be užuolaidų...

O kol kas, kol vyrai niekur nedingo, mylėkime juos, tokius, kokius atrandame savo prisiminimuose, tokius, kokius matome kasdienybėje, minčių nuogybėje... mylėkime juos, ne už kažką, o už tai, kad tiesiog Tu ir Jis dalinatės vienu gyvenimu. Nors kiekvienas turite savo raktų porą, smagu žinoti, kad tie raktai rakina vienas duris.

Ech, pats laikas saldžiam vakarui!

Saldaus gyvenimo pyragas :)


Jei kas sugalvosite, kad norite paragauti šio gardėsio, Jums prireiks:
  • maždaug 100g ištirpinto kepinių sviesto
  • pusės stiklinės cukraus
  • 2 kaimiškų kiaušinių
  • maždaug 250-300g miltų
  • kelių lašelių vanilės esencijos
  • arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Sviestą išlydyti, į šiek tiek praaušusį berti cukrų ir viską gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išplakti. Berti miltus, kepimo miltelius - maišyti. Įlašinti vanilės esencijos. Masę krėsti į formą (naudojau silikoninę). Pamėtyti stambiai laužyto juodojo šokolado, galima pabarstyti kepintais žemės ar kitais mėgstamais riešutais.
Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 190`C maždaug 40min arba kol įgaus gražų auksinį atspalvį.

O prie burnoje tirpstančio pyrago niekada nepamaišo svaiginančio aromato ir skonio arbata ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą