#ContactForm1 { display: none ! important; }

2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Pilna koja


Kita savaitė - paskutinioji to taip ilgai laukto pavasario. Šį kartą, priešingai nei rašant paskutinę vasaros savaitę, kai ant nosies rugsėjis, norisi išrėkti - pagaliau vaaasaraaa!!! O taip! Šiluma, braškės (geriausia, kai iš savo ar mamos darželio), nuotaika, spalvos, na ir, žinoma, atostogos. Saldu burnoje darosi vien rašant! Ir tie šauktukai tekste dedasi tiesiog patys!!! ;) Dar vienas "prieš". Dar vienas laukimas. Ir dar viena "nauja pradžia".
Man šiandien ne visai paprastas šeštadienis. Šis pradėjo nors ir ne ilgąsias (jos dar kurį laiką palūkuriuos), bet labai lauktas atostogas. Savaitė be darbo (na, to tikrojo, darbo sutartyje įforminto) - yahoo! Šioks toks poilsis nuo vaikų sukeltų decibelų (neskaitant vietinių, rėkaujančių nuo ankstyvo ryto po balkonu), problemų sprendimo, nuolatinio ieškojimo kas kaip ir kur geriausia...
Labai tikiuosi pabaigti kūrybinius darbus, kurie spurda kaip laukia nesulaukia fotoobjektyvo dėmesio. Tiesa, koją iki šiol kišo ir orai, bet tikiuosi, kad dabar jau tikrai ateis ta tikroji šiluma ir saulė.
Dar tikiuosi kaip nors visas esančias idėjas galvoje išsigryninti ir susidėlioti į stalčiukus kas po ko. Nes šiuo metu nepakanka nei užrašų knygelės, nei atskirų lapelių, nei atsitiktinių skiaučių - kaip viskas kunkuliuoja. Bet tai nėra blogai. Tai tikras jausmas. Gyvenimas. Nieko nėra blogiau, mano manymu, kaip sėdėti, planuoti ir laukti... to tikrojo gyvenimo. Nes tada jis tikrai praeina pro šalį. Net neatsisukdamas.
Šiandien nubudau su mintimi, kaip atrodys tobula terasa. Fantastiškas jausmas! Pasiruoškite GRAND gyvenimo projektui, mielieji. Nes jūsų laukia daug gražių išgrynintų idėjų ir vaizdinių tam tikra tematika.
Ir vis dėl to, dievinu gyvenimą pilna koja! Net jei ir kartais paburbu, kaip visko daug ir kaip čia mums suspėti. Taip bent jau žinau, kad nešvaistau laiko veltui. Tikiuosi, to paties įpučiu ir Jums -skaitantiems, sekantiems, besidomintiems ir palaikantiems ;)

Gražaus ir kūrybingo savaitgalio visiems!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą