#ContactForm1 { display: none ! important; }

2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Sveiki, mielieji,
kiekvienais metais galvoju, kad likus, pavyzdžiui, savaitei iki Šv. Kalėdų, dar tikrai rasiu laiko prisėsti prie kompiuterio ir brūkštelėti kokį jaukų sveikinimą didžiųjų žiemos švenčių proga... BET taip jau nutinka, kad nespėju :) Prieššventinės dienos pralekia šuoliais, išvažiuojame pas savus ir blog'as lieka be jokių šventiškų atributų. Skubu pasitaisyti.

Iš tikrųjų, tikiu žodžio, minties galia ir nėra taip labai svarbu kada tiksliai tai pasakyta, gruodžio 25-ąją ar kiek vėliau. Bet kad jau esame visai ant slenksčio senųjų ir naujųjų metų, tai norisi visiems palinkėti, visų pirma - tikrumo, nesvarbu ką darytumėte, ko imtumėtės, su kuo bendrautumėte ar apie ką begalvotumėte. Dar norisi linkėti tų įprastų, bet svarbių dalykų - šypsenų, artimųjų apkabinimų ir meilės, kurią vieni kitiems spinduliuojame - kad viso to ir ateinančiais metais netrūktų. Dar labai noriu Jums palinkėti idėjų, naujų siekių ir įdomių veiklų. Nemažiau gyvenime svarbi ir sveikata bei laimės (nors ir trumpos) pojūtis. Kad Jūsų gyvenimo žemėlapiuose būtų kuo daugiau kelių - greitkelių, kaimo vieškelių ar miško takelių, kurie ves Jus jūsų laimės link. Artėjant Naujiesiems norisi linkėti, kad atverstumėte naują lapą. Ne, senųjų išplėšti iš gyvenimo knygos tikrai nerekomenduočiau, tiesiog būkite pasiruošę nerti į naujoves. Kad ir kokie geri Jums atrodo šie - 2014-ieji, linkėsiu Jums dar sėkmingesnių 2015-ųjų! Ir pabaigai norėčiau linkėti tik gerų akių, kurios sugebėtų net ir tarp juodžiausių pelų pamatyti gerumą ir gerų lūpų, kurios net ir netikėčiausiems išbandymams užgriuvus atrastų ir ištartų gerą žodį... na, ir žinoma, gerų širdžių, kurios visai tai pajaustų.

Su artėjančiais 2015-aisiais, mielieji! Sėkmingų, kūrybingų, nuotykių ir naujovių kupinų metų. Iki pasimatymo naujuose mano užrašų Jums puslapiuose!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą