#ContactForm1 { display: none ! important; }

2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Man patinka taip gyventi!!!

Na ką, vakar vietoj sekmadieninių minčių buvo sekmadienio šventė. Puiki, nuotaikinga ir kupina šypsenų gyvenimo šventė! Senai tokios laukiau ir tik viena ko baiminausi (ne, nepasenti metais), kad darbai ir kiti reikalai pakiš koją draugams, BET to neįvyko ;) Dėl to dar šiandien labai džiaugiuosi ir gyvenu tuo gražiu savaitgaliu.


Tiesą sakant net nežinau, kada pradėsiu jausti tų metų akmenėlių svorį ant nugaros uždėtoje gyvenimo kuprinėje. Baisokai skamba - ketvirtis amžiaus (na, čia aišku, su sąlyga, kad gyvensiu šimtą metų :D ), bet kai pasižiūriu į veidrodį, matau vis dar tą pačią vėjavaikišką -niolikametę. Tikiuosi, mieli Draugai, jūs matote tą patį žiūrėdami į mane :D Taip, nepaneigsiu, kad bėgant metams įgijau naudingos patirties, kasdien išmokstu kažko naujo, ieškau, kapstau giliau (žinių, jausmų, žmonių tikrumo), nes kas paviršiuje, kaip žinia, tik akims apdumti. Vis ieškau ir siekiu tos tikrosios gyvenimo kokybės, nustumdama kiekybę (pastangos juk sveikintina, taip? ).
Gal kažkam atrodo lėkšta švęsti savo gimtadienį, gal per daug savimeiliška, bet kai svarbu ne dovanos, o žmonės ir ta gera atmosfera, kurią visi drauge sukuria, tada nesvarbu kažkieno sugalvotos etiketės ar klišės. Džiaugiuosi, kad išmokau mėgautis akimirka ;)
Mielieji, tiek daug visko šilto, gero prilinkėjote... Ir jei prisiminti tas svajones, tai galėčiau perfrazuoti P.Koelą - būtent galimybė įgyvendinti svajonę daro gyvenimą įdomų!
AČIŪ, kad esate! :}*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą