#ContactForm1 { display: none ! important; }

2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Sveiki, vasarotojai!

Kaip jau turbut pastebejote - atostogaujuuuu!!! Visu pajegumu. Kaip matote ir lietuviskas raides paleidau atostogu :D o jeigu rimtai, tai man visai nepatinka rasyti taip, be visu graziuju pavinguriavimu, snypstavimu ir tikru lietuvisku garsu putojimo :) Bet ka darysi, kartais tenka pamiklinti pirstus prie svetimo kompiuterio.
Jau savaitele kvepuoju GRYNU oru, o ne smogu. Megaujuosi namiskiu lepinimais ir smagiais vakariniais pokalbiais iki laaabai velai :) Dziaugiuosi susitikusi senai matytus veidus, gatveje visai netiketai pamaciusi daugokai metu nematyta mokyklos laiku drauge... Dedu varneles sarasiukyje darbu, kuriuos planavau nuveikti. Geeera. Su sunimi lakstyti po sava zole, nueiti i darza pasiskinti krapu ir visu kitu gerybiu, vos per 5min nubegti iki parduotuves ko nors pritrukus pietu gamybai :) O musu suo isvis dziaugiasi iki isprotejimo kasdien tiek galedama buti gryname ore, ir dar be jokiu petnesu ir pavadelio!!!
Ir dar, spurdu, kaip netveriu savame kailiukyje, nes jau rytoj isvykstam i suplanuota sios vasaros kelione! Kroatija, mes atvyksime pas tave! ;) Pamatyti taves ne is graziausiu atviruku ar kitu keliauoju blog'u nuotrauku, atvyksime pabraidyti po Adrijos jura, pabegioti basomis po akmenuota kranta...tiesiog megausimes buvimu - cia ir dabar. Laukiu nesulaukiu! O Jus, mielieji, laukite ispudziu ir pazadu, po to tikrai sulauksite detalaus ir laaabai iiiilgo apraso ;)
Na, o dabar skubu pabaigti pakuoti daiktus. Iki susirasymo! Kaip ten Atlanta kadais dainavo: gero vejo, gerooo veeejoo!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą